Bed and Breakfast in Bergen op Zoom

Bed and breakfast bergen op zoom

In het West-Brabantse Heerle, aan de rand van Bergen op Zoom, ligt Bed en Breakfast Heerle'k. De Bed & Breakfast is uitgerust met drie prachtige kamers waar u heerlijk kunt genieten van de rust van de Brabantse Wal. Alle kamers zijn standaard voorzien van:

  • Eigen badkamer & toilet
  • Keukenblokje met koffie/theevoorziening eigen servies en bestek en een combi magnetron.
  • Eigen tuin met zitje & veel privacy

Dus bent u op zoek naar een Bed and Breakfast in Bergen op Zoom? Wacht dan niet langer en reserveer direct uw kamer!

 

Overnachten in Bergen op Zoom bij B&B Heerle'k: wat kunt u verwachten?

Wanneer u komt overnachten in B&B Heerle'k heeft u de keuze uit één van onze drie prachtige kamers:

  • De boskamer.  
  • De heidekamer. 
  • De strandkamer.

Alle drie de kamers zijn voorzien van eigen sanitair, een keukenblokje met koffie en theevoorziening en een koelkast. Daarnaast zijn alle kamers uitgerust met een eettafel, twee stoelen en een gezellig zitje. Uiteraard ontbreekt een comfortabel tweepersoons boxspring niet en is iedere kamer voorzien van WiFi en TV! Zo komt u tijdens een overnachting in B&B Heerle'k aan comfort niets te kort! 

Naast het afzonderlijke comfort van zowel het eigen binnen- als buitengedeelte, beschikt B&B Heerle'k ook nog over een gezamenlijke buitenruimte met buitenkeuken. 

 

Het ontbijt

Bij een Bed and Breakfast hoort natuurlijk ook ontbijt. U bent echter niet verplicht om het ontbijt bij uw reservering te nemen. U heeft namelijk ook de keuze om zelf uw ontbijt te verzorgen. Wanneer u wel gebruik maakt van het ontbijt, wordt op het door u gewenste tijdstip een gevarieerd ontbijtje geserveerd. U geniet van dit ontbijtje in de privacy van uw eigen kamer of op uw terrasje.

De omgeving

Bed and Breakfast Heerle'k is gevestigd in Heerle, op steenworp afstand van Bergen op Zoom. Heerle ligt aan de voet van de Brabantse Wal, waarvan grote delen aangemerkt zijn als beschermd natuur- en cultuurhistorisch gebied. Wandelen door de bossen, cultuur snuiven, actief bezig zijn op het water of uitwaaien op de fiets is allemaal mogelijk én met de fiets te bereiken. Het gebied is dan ook niet voor niets in trek bij wandelaars, fietsers, wielrenners, ruiters en watersporters. Daarnaast vindt u in de buurt ook nog twee golfbanen.

Overnachten in onze Bed & Breakfast in de buurt van Bergen op Zoom?

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze actuele tarieven? Vul dan uw gewenste reservering in of kijk bij onze tarievenlijst.

 

We hopen u graag te verwelkomen in onze Bed & Breakfast! Mocht u nog aanvullende vragen hebben, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wilt u reserveren? Dat kan via onderstaande button!