Heerle'k heeft drie ruime kamers. De boskamer, is 28 m2 , 

de heidekamer (30 m2) en de strandkamer  (30 m2.). 

Alle kamers beschikken over eigen sanitair (inloop(regen)douche, wastafel, toilet en handdoekradiator). Er is een keukenblokje met koffie en theevoorziening, en een koelkast. De heidekamer en de strandkamer beschikken over een combi-magnetron. De kamers zijn ingericht met een eettafel en twee stoelen en een gezellig zitje. Uiteraard ontbreekt een comfortabel tweepersoons boxspring niet. Onze bedden worden opgemaakt met Optidee beddengoed. Met dit klimaatregulerende,anti-allergene en uiterst comfortabele (zachte) beddengoed bent u verzekerd van een goede nachtrust.  Er is t.v, en (gratis) wifi.

Onze B&B beschikt over 2 terrassen met tuinmeubilair. Daarnaast is er een kapschuurtje. In deze pittoreske overkapping is het gezellig zitten bij de vuurhaard. Er staat een stamtafel waar de gasten het ontbijt kunnen gebruiken als zij dat wensen maar waar ook gekletst, geborreld en genoten kan worden op alle andere momenten van de dag De fietsen kunnen droog worden weggezet. Honden zijn niet toegestaan in onze B&B. Roken is in de kamers niet toegestaan.

 

Verblijven in B&B Heerle'k betekent de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Zo bent u niet verplicht bij ons het ontbijt te gebruiken. U heeft de keuze om uw ontbijt zelf te verzorgen. Uiteraard verzorgen wij graag het ontbijt op het tijdstip dat u wenst als u dat vooraf aangeeft. We serveren een uitgebreid ontbijt met verse broodjes, sap, voldoende beleg, een eitje en vers fruit.

 

Faciliteiten

 Zitgedeelte, Eethoek, Keuken met koffie/theevoorziening, 2 kamers met combi-magnetron, Eigen sanitair met inloop regendouche, Smart-TV, Toeristische informatie, Internet, Tuin, Terras, Fietsenstalling, Gratis Parkeren, Parkeren op eigen terrein, Koelkast, Gratis WiFi

Voor het diner kunt u terecht bij de vele restaurants in de omgeving.