Nieuws

Het Corona virus houdt Nederland in zijn greep. Vanuit het RIVM zijn diverse maatregelen opgesteld die de verspreiding van het virus moeten beperken. Uiteraard houden wij ons aan deze maatregelen. Onze B&B is kleinschalig, de kamers hebben alledrie een eigen entree, privé sanitair en een keukenblokje met koffie/theevoorziening. Twee kamers beschikken over een combi-magnetron en onder de overkapping is een buitenkeuken met een twee pits inductiekookplaatje. 

We beperken de contactmogelijkheden. We kunnen de sleutel op een vooraf afgesproken plek klaarleggen. In de kamers is een informatievel aanwezig met daarop de belangrijkste praktische informatie. Het ontbijt zetten we klaar in het halletje voor de kamer, de gasten kunnen dit zelf pakken en op de kamer gebruiken. De betaling kan in overleg vooraf via overschrijving of via een Tikkie. Uiteraard besteden we in deze periode nog meer aandacht aan de schoonmaak van onze B&B. Als u verkoudsheidsverschijnselen heeft vragen wij u het bezoek aan onze B&B uit te stellen tot u weer klachtenvrij bent.

Heeft u nog vragen schroom niet om contact op te nemen. We houden ons aan de regels van het RIVM. Doet u dat ook? Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!